Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ziggo Sport Race Café wegens succes uitgebreid en verlengd

  10 juni 2022

  De eerste editie van het Ziggo Sport Race Café XXL rondom de Grand Prix van Monaco en de Indy 500 is ruim 475.000 keer bekeken. Wegens dit succes heeft Ziggo Sport besloten het Race Café tot het eind van het raceseizoen iedere racezondag met voor- en nabeschouwing op de race uit te zenden.

  Het Ziggo Sport Race Café wordt live uitgezonden en trakteert raceliefhebbers vanaf een uur voor de race op een uitgebreide voorbeschouwing op de Formule 1-race van die dag. Naast de voorbeschouwing zijn er tot een uur na afloop van de race samenvattingen en scherpe analyses van alle bekende experts. Het Race Café blijft ook iedere vrijdagavond rond 22.30 uur live te zien.

  Tweede editie
  Aanstaande zondag staat de tweede editie van het Ziggo Sport Race Café in zijn nieuwe vorm gepland. Het programma begint om 12.00 uur met een voorbeschouwing op de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan, door Rob Kamphues, Robert Doornbos, Olav Mol en Jack Plooij. Het Ziggo Sport Race Café biedt na de race om 17.00 uur een uitgebreide nabeschouwing*.

  Uitzenddata komend weekend

  Vrijdag 10 juni om 22.40 uur - Ziggo Sport Race Café

  Zaterdag 11 juni om 17.25 uur - Samenvatting kwalificatie GP Azerbeidzjan

  Zondag 12 juni om 12.00 uur - Ziggo Sport Race Café, voorbeschouwing GP Azerbeidzjan

  Zondag 12 juni om 17.00 uur - Ziggo Sport Race Café, nabeschouwing GP Azerbeidzjan

  *Tijd van nabeschouwing is afhankelijk van rode vlaggen, weersomstandigheden etc. en kan dus afwijken, maar in ieder geval direct na de race tot uiterlijk een uur na afloop.