VodafoneZiggo.nl gebruikt cookies, door deze site te gebruiken accepteert u ons cookiebeleid.

Voetbalcommentator Sierd de Vos mengt zich in verkiezingsstrijd met ‘Partij van het Jaar’

14 maart 2023

Terwijl de verkiezingsstrijd in Nederland in volle gang is, werkt de voetbalwereld toe naar de LaLiga-clash tussen FC Barcelona en Real Madrid op zondagavond. "El Clásico is de grootste partij van het jaar", zegt Ziggo Sport-commentator Sierd de Vos. Om mensen af te laten stemmen op de wedstrijd richtte hij daarom met een knipoog de Partij van het Jaar op.

Wie goed oplette, zag deze morgen al de verkiezingsposters van de Partij van het Jaar hangen op verschillende plaatsen in Utrecht. Lijsttrekker Sierd de Vos past met zijn ‘Partij van het Jaar’ qua beeld naadloos tussen posters van de VVD, SP en CDA.

De Vos: "Deze campagne is een leuke inhaker op de verkiezingsstrijd voor de Provinciale Staten. Onze verkiezingscampagne heeft maar één doel, en dat is dat mensen afstemmen op de Partij van het Jaar: El Clásico. Zondagavond live op Ziggo Sport."

Verkiezingscampagne
Vanochtend werd de Partij van het Jaar geïntroduceerd met een campagnevideo op de televisiekanalen van sportzender Ziggo Sport. Vanmiddag bezoeken de lijsttrekker en zijn campagneteam het centrum van Utrecht om de lokale inwoners in de juiste stemming te krijgen. Bovendien zullen de gevel van de Ziggo Dome en het grote led-scherm op het stationsplein bij Hoog Catharijne deze week in het teken van de Partij van Jaar staan.

Partij van het Jaar op tv
El Clásico is een belangrijke wedstrijd voor het Spaanse landskampioenschap in LaLiga. FC Barcelona verdedigt thuis in Camp Nou een voorsprong van [negen] punten op haar aartsrivaal uit Madrid. De wedstrijd begint zondagavond om 21:00 uur en is live en exclusief te zien bij Ziggo Sport. Om 20:45 uur begint de voorbeschouwing.

PartijvanhetJaar_01.jpg