Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Vodafone Business breidt aanbod uit met diensten van Moving Intelligence

  IoT-oplossing voor controle en beheer van voertuigen en bewegende objecten

  20 juli 2021

  Vodafone Business breidt het aanbod uit door diensten van Moving Intelligence aan te bieden op de Vodafone Business Marketplace. Als partner in digitalisering helpt Vodafone Business ondernemers te innoveren met klantspecifieke combinaties van digitale diensten en producten. De diensten van Moving Intelligence zijn daar nu ook onderdeel van. Moving Intelligence helpt bedrijven grip te krijgen op 'bewegende objecten’, zoals auto’s, scooters, containers, boten en werkmaterieel. Dat gebeurt via IoT-technologie (Internet of Things). Ondernemers hebben in de Vodafone Business Marketplace toegang tot een totaaloplossing inclusief hardware, infrastructuur en software.

  Digitalisering neemt een sneltreinvaart. Internet of Things wordt steeds vaker gezien als een hoeksteen van digitale transformatie van Nederlandse organisaties. De technologie wordt ingezet om bedrijfsresultaten te verbeteren: Van het verhogen van operationele efficiëntie tot het creëren van nieuwe producten en verbeteren van klantervaring. “Het toevoegen van de IoT-oplossingen van Moving Intelligence aan de Marketplace sluit aan op de doelstelling van Vodafone Business”, aldus John van Vianen, Directeur Zakelijke Markt bij VodafoneZiggo. “Namelijk om als digitale businesspartner van zakelijk Nederland naast communicatiediensten een breed portfolio aan ICT-oplossingen, kennis en expertise aan te bieden.”

  Moving Intelligence
  Moving Intelligence is marktleider op het gebied van beveiliging van waardevolle roerende goederen. De diensten maken het mogelijk om alles wat rijdt, vaart, of wordt vervoerd op elk moment te traceren. Verzekeraars maken hiervan bijvoorbeeld gebruik bij het monitoren van verzekerde objecten. Ook wagenparkbeheerders gebruiken ze om voertuigen te traceren en reiskosten te beheren. Via de Vodafone Business Marketplace levert Moving Intelligence de benodigde hardware en installeert de oplossing. Daarnaast krijgen klanten toegang tot een online portaal waarin ze hun objecten van begin tot eind zelf kunnen volgen. Vooral kleine en middelgrote ondernemers die op dit gebied zelf niet de juiste kennis, expertise of mankracht hebben, zijn erbij gebaat dat deze totaaloplossing op een centrale online plek staat.

  Alles op één plek
  De Vodafone Business Marketplace is een online platform waar vraag en aanbod van digitale oplossingen samenkomen. Zakelijke klanten van Vodafone Business hebben hier direct toegang tot verschillende software- of IoT-toepassingen, waaronder die van Moving Intelligence. Hierdoor kunnen mkb-klanten gemakkelijk op één plek relevante toepassingen vinden en afnemen. Met de Marketplace hebben klanten één aanspreekpunt voor ondersteuning en kunnen ze gemakkelijk zelf hun afgenomen producten beheren en wijzigen. Naast IoT-oplossingen biedt Vodafone Business op de Marketplace ook een uitgebreid portfolio aan Microsoft licentieoplossingen en diverse device management- en security-oplossingen. Het samenvoegen van de netwerken en technologie van Vodafone Business met de kennis en expertise van de partners, helpt zakelijke klanten bij het centraal stellen van hún klanten in hun dienstverlening.