Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Kerstfilms, wintersale, Metropole Orkest en nieuwe exclusieve topseries bij Ziggo

  23 december 2021

  Ziggo brengt deze kerstvakantie extra veel entertainment naar de huiskamers nu Nederland weer in lockdown zit. Tot 3 januari zijn er extra tv-zenders beschikbaar. De Movies & Series pakketten worden uitgebreid met (kerst)films en nieuwe series. Het concert van het Metropole Orkest is op 8 januari exclusief te zien op Ziggo TV, en vele titels zijn met korting te kijken tot en met 9 januari. 

  Zenders open 
  De zes Ziggo Sport Totaal-zenders staan open tot 3 januari. Zo kunnen alle klanten kijken naar de vele Europese voetbalduels. Op Tweede Kerstdag is het traditioneel Boxing Day in Engeland. Daarom zijn op de Ziggo Sport kanalen alle Premier League-duels te zien. Naast voetbal kijken sportliefhebbers ook naar de ATP Cup, het eerste tennistoernooi van het jaar van 1 tot en met 9 januari, live wintersporten en documentaires. 

  Ook NPO1 extra (kanaal 128) is tijdelijk beschikbaar voor alle klanten met een Ziggo mediabox. Hierop is Serious Request tot 24 december te zien en vanaf 25 december kijken en luisteren klanten op dit kanaal naar de Top 2000. Voor de muziekliefhebbers is op 192 TV (kanaal 610) tussen Kerst en Nieuwjaar zes dagen lang de Top 2500 te volgen met klassieke hits, van Elvis tot Prince. En op TV Oranje start op woensdag 29 december de driedaagse marathonuitzending van de Top 1000 met puur Hollandse feestmuziek. Ook TV 538 en Mezzo zijn tot 3 januari beschikbaar voor meer klanten.  

  Kerstfilms bij Movies & Series 
  Voor klanten met een Movies & Series (XL) pakket staat er speciaal voor de feestdagen een mooie selectie kerstfilms klaar. Met films als ‘All You Need is Love’, ‘Arthur Christmas’, ‘Niko en de Vliegende Brigade’, ‘Niko 2’, ‘Little Women’, ‘Christmas on Ice’ en ‘Back to Christmas’.  

  Ziggo On Demand Wintersale 
  Tot en met 9 januari zijn een aantal recente titels in verschillende genres te huur voor de helft van de prijs. Waaronder ‘Godzilla vs. Kong’, de grote winnaar bij Europese Filmprijzen: ‘Quo Vadis, Aida?’, de Amerikaanse drama-film ‘Cowboys’, horror met ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, ‘Blackbird’ met Susan Sarandon, en de familiefilms ‘Tom & Jerry’ en ‘Peter Rabbit 2’. 

  Metropole Orkest op 8 januari exclusief op Ziggo TV 
  Om de kerstvakantie in stijl af te sluiten zenden we op 8 januari exclusief voor alle klanten van Ziggo een spetterend nieuwjaarsconcert van het Metropole Orkest uit, met artiesten Jeangu Macrooy, DeWolff, MEAU en Latanya Alberto. Exclusief te zien op 8 januari om 19.30 op Ziggo TV, kanaal 13. 

  Nieuwe series bij Movies & Series  
  In januari voegen we bovendien weer een aantal nieuwe en exclusieve topseries toe. Het zesde seizoen van ‘Billions’ komt beschikbaar vanaf maandag 24 januari, met wekelijks een nieuwe aflevering. De serie draait om de strijd tussen risicobelegger Bobby Axelrod (Damian Lewis) en openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti). Daarnaast is het vervolg van het tweede seizoen van de voor meerdere Emmy Awards® genomineerde komische tienerserie ‘PEN15’ compleet te zien vanaf 26 januari. PEN15 volgt de 13-jarige vriendinnen Maya en Anna op de middelbare school. Ze worden gespeeld door Maya Erskine en Anna Konkle, die zelf de dertig allang gepasseerd zijn maar zich in de serie dus voordoen als tieners. En alvast vooruitlopend, het zesde seizoen van de populaire serie ‘Outlander’ is vanaf 7 maart, een dag na de start in de VS, al exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series (XL), met wekelijks een nieuwe aflevering. 

  Nieuwe films bij Movies & Series (X)L 
  Vanaf januari wordt het Movies & Series (X)L pakket compleet vernieuwd. Naast een heleboel nieuwe series, worden vele filmklassiekers en blockbusters van Paramount Pictures toegevoegd, zoals meerdere delen van ‘Mission: Impossible’, ‘Transformers’ en ‘Star Trek’, en topfilms als ‘A Beautiful Mind’ met Russell Crow, ‘Cast Away’ en ‘Forrest Gump’ met Tom Hanks, ‘Top Gun’ met Tom Cruise en ‘Shutter Island’ met Leonardo di Caprio.