Aan de slag bij VodafoneZiggo

Voor jong talent staan bij ons de deuren wagenwijd open. We bieden volop doorgroeimogelijkheden, stages, een traineeship, leerkansen en werkplezier. Lees meer over VodafoneZiggo als werkgever.

Van Amsterdam naar London, van trainee naar digitaal programma manager. Gino Smit onderging het traject. "Ik heb met volle teugen genoten van het ontwikkelingsprogramma van Vodafone. Als trainee kreeg ik de kans om me professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Uiteindelijk mocht ik naar Engeland verhuizen voor de baan van mijn dromen."

interview - 4 min

Lees dit verhaal

"Ik ben van nature introvert. Vóór mijn traineeship had ik daar soms moeite mee. Ik werd in groepen al gauw bestempeld als stil of verlegen, terwijl ik dat zelf echt niet zo zie."

interview - 2 min

Lees dit verhaal

Meer weten?

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en aankomende edities van ons magazine.

2 min

Connect Jong talent

"Wauw, opeens mocht ik de projectmanager vervangen"

Simone Neeling, producteigenaar Digital


"Tijdens mijn studie heb ik veel bestuurservaring opgedaan, maar geen werkervaring binnen de commerciële markt. Ik voelde me daarom nog niet zeker genoeg om te solliciteren op een juniorfunctie. Ik wilde eerst meer relevante werkervaring opdoen. Tijdens mijn masteropleiding volgde ik het vak Digital Marketing, en daar kwam iemand van VodafoneZiggo een gastcollege geven. De beschrijving van zijn werk en de bedrijfscultuur die doorschemerde, spraken mij erg aan en daarom besloot ik op de website te kijken naar een stage of traineeship.

In mijn traineeship heb ik meer geleerd dan ik vooraf had gedacht. Naast dat ik het bedrijf en de cultuur leerde kennen, heb ik me ook al flink kunnen ontwikkelen als professional. Zo ben ik zelfverzekerder in meetings en durf ik ook tegenover een manager mijn standpunt te verdedigen. Relaties onderhouden met stakeholders gaat me ook steeds beter af.

Fascinerend vond ik het verschil tussen wetenschappelijk onderzoek, zoals ik dat kende van de universiteit, en klantonderzoek. Ik ben er vol in gedoken en heb verschillende klantonderzoeken uitgevoerd, zowel kwantitatief als kwalitatief. Ik maakte kennis met nieuwe methodes en praktijkgericht werken, maar kon tegelijkertijd mijn aangeleerde datagerichtheid goed inzetten.

VodafoneZiggo geeft trainees veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo raakte ik betrokken bij de ontwikkeling van een online hulpmiddel dat uitrekent welke telefoonbundel het best past bij de klant. Daarvoor vergeleek en verzamelde ik allerlei relevante data om tot de beste oplossing te komen. Halverwege dit project ging de projectmanager op vakantie. Hij wees mij aan als hoofdverantwoordelijke tijdens zijn afwezigheid. Een geweldige kans! Ik zat opeens midden in het team en leerde razendsnel over agile werken, navigatiestructuren en klantfocus.

Voor ik aan het traineeship begon, was ik bang dat de overgang van het vrije studentenleven naar een vaste kantoorbaan erg groot zou zijn. Al snel merkte ik dat dat binnen VodafoneZiggo niet zo is. Ik krijg voldoende mogelijkheden om flexibel te werken en verlaat het kantoor nagenoeg elke dag met meer energie dan hoe ik er binnen kwam. En dat komt niet door de koffie!"

Simone Neeling (1994)
Studie: International Business Communications (BSc); International Business Administration, Marketing (MSc)
Werken bij VodafoneZiggo

https://careers.vodafoneziggo.com/

VZ

VodafoneZiggoVodafoneZiggo

Share this article