Aan de slag bij VodafoneZiggo

Voor jong talent staan bij ons de deuren wagenwijd open. We bieden volop doorgroeimogelijkheden, stages, een traineeship, leerkansen en werkplezier. Lees meer over VodafoneZiggo als werkgever.

Van Amsterdam naar London, van trainee naar digitaal programma manager. Gino Smit onderging het traject. "Ik heb met volle teugen genoten van het ontwikkelingsprogramma van Vodafone. Als trainee kreeg ik de kans om me professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Uiteindelijk mocht ik naar Engeland verhuizen voor de baan van mijn dromen."

interview - 4 min

Lees dit verhaal

"Ik ben van nature introvert. Vóór mijn traineeship had ik daar soms moeite mee. Ik werd in groepen al gauw bestempeld als stil of verlegen, terwijl ik dat zelf echt niet zo zie."

interview - 2 min

Lees dit verhaal

Meer weten?

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en aankomende edities van ons magazine.

2 min

Connect Jong talent

"Je krijgt de vrijheid om kansen te creëren"

Leila Palavra, Performance Improvement Manager

"Ik heb mijn scriptie bij Ziggo gedaan. De openheid en flexibiliteit van de collega's trokken mij meteen aan. Daarnaast kreeg ik als stagiair veel verantwoordelijkheid. Ik dacht: als trainee bij VodafoneZiggo zal ik vast nóg meer kansen krijgen. En dat klopte inderdaad.

Mijn eerste project was bij de afdeling Network binnen de zakelijke tak van het bedrijf. Ik mocht daar processen optimaliseren. Dat klinkt misschien niet direct heel spannend, maar het bleek juist een mooie uitdaging. Ik had te maken met ruim tien verschillende afdelingen. Die hadden stuk voor stuk hun eigen doel, werkwijze en voorkeuren. Een flinke puzzel dus om iedereen enigszins tevreden te houden en prioriteiten te stellen.

In mijn tweede project maakte ik een kostenmodel bij de afdeling Commercial Management. Een totaal andere uitdaging! Mijn ambitie is om zoveel mogelijk afdelingen te leren kennen en te begrijpen wat ze precies doen. Daarnaast wilde ik mezelf verder ontwikkelen als professional. Het enthousiasme en de feedback van mijn collega's werken heel motiverend. Hierdoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

VodafoneZiggo biedt heel veel kansen, mits je die zelf creëert. Je wordt geacht zelfstandig te kunnen werken, maar ook anderen op te zoeken. Iedereen wil je graag helpen en er heerst een open cultuur. Je kunt je eigen dagen inplannen, wat fijn is met vele activiteiten buitenom werk. Ook de borrels zijn erg gezellig!"

Naam: Leila Palavra (1993)
Studie: Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam

Werken bij VodafoneZiggo

VZ

VodafoneZiggoVodafoneZiggo

Share this article