Vodafone introduceert per vandaag een korting voor klanten die twee of meer Red Unlimited abonnementen op hetzelfde adres hebben. De korting van 2,50 euro wordt automatisch verwerkt en is te combineren met andere kortingen. Klanten die in aanmerking komen voor de Unlimited Extra korting, worden hier automatisch per sms van op de hoogte gesteld. 

Alle klanten voor wie de Unlimited Extra korting geldt, ontvangen automatisch een sms van Vodafone waarin staat dat hun korting geactiveerd is. Daarnaast zien zij de korting terug op hun factuur als ‘Red Unlimited Extra korting’. De korting wordt, zolang er twee of meer Red Unlimited abonnementen op hetzelfde adres zijn geregistreerd, automatisch iedere maand verwerkt.   

Korting oplopend tot 10 euro per maand
Unlimited Extra korting is te combineren met andere kortingen, zoals de combinatiekorting voor klanten die Vodafone en internet van Ziggo hebben of de korting van Vodafone Young, voor klanten tussen de 18 en 28 jaar. De totale korting kan hierdoor oplopen tot 10 euro per maand.  

Andere voordelen
Naast de korting die klanten met Unlimited Extra ontvangen, krijgen zij met hun Vodafone-abonnement ook toegang tot Priority. Dit is een exclusief programma waarbij klanten van Vodafone en Ziggo voordeel krijgen op tickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden, uitjes en producten. Zo is er via Priority bijvoorbeeld geregeld een exclusieve pre-sale voor festivals en concerten.  

Klanten die een abonnement van Vodafone combineren met internet van Ziggo, profiteren naast de combinatiekorting ook van extra voordelen zoals dubbele data, een gratis tv-pakket en beveiligingspakket Safe Online XL.

Kijk voor meer informatie op: https://www.vodafone.nl/abonnement/unlimited-extra